TechLift S2 mk1 sakseløfter

Har ein liten garasje på 36 M2, der plass var ein vesentleg årsak til valet av løfteutstyr. Eg ville ha ein sakseløftar som kunne fellast ned og som ikkje trengte å gå meir enn meteren opp. Fleire rundar på nett syna at alle produkta som tilsvarte det eg såg etter, hadde same pris og utforming. Berre navn og farge var forskjellig. Difor vart det utelukkande god omtale av EF Motor og Eivind Finne som gjorde at eg valde dei. Då bukken kom, hadde den fått noko skade på luftslangar under transport. Dette var TESS hyllevare til 50 kroner og eg laga ikkje noko sak om det, trass Eivind ville sende nye delar. God service og bra nettside.

Løftebukken er heilt grei, «made in China» (som så mykje anna i verden) og har funka fint til mitt bruk. Etterteite hydr. kuplinger og bruk i vei.