Sakseløfter S2E, kjempefornøyd :) endelig i egen garasje.

Bestilte bukk av EF motor, kjapp levering og god service 🙂 Fikk denne installert i garasjen, fant fort ut at bukken flyttet på seg 2-4cm for hver gang jeg kjørte ut inn, har epoxy maling på gulvet så dette er noe glatt.

Boltet fast bukken med 4 stk M16 ekspansjonsbolter som fulgte med 🙂 gjorde det samme med kjøreramper som jeg handlet hos Biltema (disse bygger 45mm foran og bak bukken, kjekt siden jeg har en Passat som er senket)

Var rett og slett lei av å bruke jekk og støttebukker, tenker også litt på egen sikkerhet når jeg valgte sakseløfter, har hørt nok historier om biler som har falt ned over personer.

Første test ble Touran som fikk utført oljeskiftservice 🙂

Alt i alt, kjempefornøyd med et godt produkt som jeg skal nyte fremover 🙂
Har jobbet som bilmekaniker i 13 år og var vandt med løfteutstyr og når jeg sluttet i jobben nå i år så bestemte jeg meg at jeg ville ha løfteutstyr hjemme i egen garasje.